Kirjekuoresta kuormalavaan

Asappi Oy on nopea ja luotettava lähetti- ja kuljetusyritys, täysin kotimainen yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2002. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, tarvittaessa toimitamme lähetyksiä myös muualle Suomeen. Kuljetuskalustomme mahdollistaa toimitukset kirjekuoresta kuormalavaan.
HUOM! Nyt saat meiltä myös kuorma-autokuljetukset perälautanostimella – kysy lisää.

Asappi ja ympäristö

Huolehdimme toiminnassamme ympäristöstä ja luonnonvaroista mahdollisimman tehokkaasti. Käytössämme on sähköautoja, jotka eivät aiheuta hiilidioksidipäästöjä ajon aikana lainkaan. Tämän takia ne ovat kaikista teillä liikkuvista ajoneuvoista ympäristön kannalta paras vaihtoehto. Huomioimme tämän myös tulevaisuudessa, kun uudistamme autokantaamme. Oikean kuljetuksen valinta on ekoteko, jolla teet yrityksellesi lisäarvoa.

Sopimusasiakkaan edut

Tule sopimusasiakkaaksi! Suuren volyymin vakioasiakkaana saat vähintään 10–20 % alennuksen vyöhykehinnoista. Alennus perustuu volyymilaskuriin – mitä enemmän lähetät, sen edullisempaa se on. Räätälöimme mielellämme  tarpeisiinne sopivan hinnaston sekä mahdolliset lisäpalvelut. Kysy lisää monipuolisista ja rahaa säästävistä Sopimusasiakkaan eduista.

Varastointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme lämmintä ja kuivaa varastotilaa Vantaan Koivuhaassa. Varastotila sopii yrityksen irtaimistolle, huonekaluille, lavatavaralle tai välivarastoitavalle tavaralle. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Töihin meille?

Olemme aina kiinnostuneita uusista innokkaista työntekijöistä. Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin, ota yhteyttä. Vaikka meillä ei juuri nyt olisikaan vapaita paikkoja, säilytämme kaikki hakemukset tulevaisuuden muutoksien varalle. Jätä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen info@asappi.com.

Asiakkaitamme
"Olemme olleet tyytyväisiä"

Susanna Laatikainen / HOK-Elanto